Must Recirculatiekap

De MUST recirculatiekap ziet er in grote lijnen hetzelfde uit als een normale afzuigkap, maar er zit een stuk meer techniek in.
Labyrint filter
De eerste reiniging doet het vetvangfilter, ofwel het labyrint filter. Hier blijven de eerste vetresten uit de kooklucht in hangen en deze kunnen eenvoudig in een vaatwasser gewassen worden.
ESP-unit
Een extra optie is de ESP-unit, hier kan voor gekozen worden als men veel rookontwikkeling verwacht bij het koken. De ESP-unit is erg effectief in het weghalen van rookontwikkeling uit de lucht.
Plasmafilter
Daarna gaat de lucht door de interne ventilator, een slakkenhuismotor van EBM, die de lucht doorblaast naar het Plasmafilter van onze partnerleverancier PlasmaMade. Dit filter ontdoet de lucht van geuren en van rookontwikkeling.
Uitblaasfilter
Tot slot gaat de lucht door het uitblaasfilter. Dit filter is deels cosmetisch, zodat je niet in de techniek kijkt, maar heeft ook nog een ontgeurende functie, om de kap nog beter te laten werken.
Bekijk de werking van de Recirculatiekap

In onderstaande video leggen we de werking uit van onze Must recirculatiekap.

Onze klanten vertellen

In onderstaande video vertellen drie van onze klanten waarom zij gekozen hebben voor een recirculatiekap. Ook benieuwd naar hun ervaring? Bekijk snel de video