Waarom Must

MUST recirculatie maakt het voor veel situaties binnen de horeca mogelijk om te recirculeren in plaats van naar buiten te blazen. Een fijne gedachte in tijden dat de gasrekening hoog is!

Maar een lagere gasrekening is alleen interessant als de klanten wel komen. Klanten die na een restaurantbezoek de kleren moeten wassen omdat er kooklucht in zit is natuurlijk een schrikbeeld voor iedere restauranteigenaar. MUST recirculatie heeft ondertussen ruime ervaring opgebouwd met recirculeren binnen de professionele horeca en heeft aangetoond dat het in veel situaties mogelijk is. In samenwerking met een goede luchtverversing in de ruimte is professioneel koken met een recirculatiekap voor met name kleinere en middelgrote horeca goed mogelijk!

Een groot voordeel is dat er horecagelegenheden kunnen komen op plekken waar dat voorheen ondenkbaar was. In binnensteden wordt het steeds moeilijker om toestemming te krijgen om geuren naar buiten te blazen, wat als de buren er last van krijgen en erover gaan klagen. Of wat te denken van de mooiste locaties waar het fysiek niet mogelijk is om een afzuigkanaal naar het dak te brengen. Hier kan een MUST recirculatiekap uitkomst bieden. Horeca op alle denkbare locaties!
Onze klanten vertellen

In onderstaande video vertellen drie van onze klanten waarom zij gekozen hebben voor een recirculatiekap. Ook benieuwd naar hun ervaring? Bekijk snel de video